2024-03-06 14:20Pressmeddelande

Toppmäklare skänker 10 procent av vinst till Hjärtebarnsfonden

Jakob Jakobsson, mäklareJakob Jakobsson, toppmäklare i Stockholm, skänker del av sin vinst till Hjärtebarnsfonden.

Efter 15 år som toppmäklare i Stockholm vill Jakob Jakobsson göra skillnad.
– Ett trasigt barnhjärta förändrar allt, barn skall inte behöva bo på sjukhus. När du anlitar mig under 2024 donerar jag därför 10 procent av mitt arvode till Hjärtebarnsfonden.

Jakob Jakobsson är verksam vid Mäklarhuset i Stockholm.
– Det här var en fantastisk idé som Jakob kom med och vi hoppas att fler kan låta sig inspireras av hans fina engagemang för barn med hjärtfel, säger Linda Sundberg, generalsekreterare Hjärtebarnsfonden.

Jakob Jakobsson har fått mängder av utmärkelser under sin karriär som bostadsmäklare. Och nyckeln till framgång för honom är hans fokus.
– Jag har aldrig mer än två nya försäljningar per vecka. På så sätt kan jag ha full kontroll över allt som händer i försäljningsprocessen och göra mitt yttersta i varje affär, för varje kund. Jag älskar mitt jobb och arbetar alltid för att överträffa mina kunders förväntningar.
Gåvan från Jakob Jakobsson till Hjärtebarnsfonden är ovanlig i sin karaktär och en kreativ lösning från en mäklare som vill göra skillnad där det verkligen behövs. 
– Det är en fantastisk gåva till alla drabbade familjer som Jakob Jakobsson ger, säger Linda Sundberg.

Läs mer om mäklaren Jakob Jakobsson:
https://www.hittamaklare.se/jakob.jakobsson

 


Om Hjärtebarnsfonden

Varje år får föräldrar till 2000 barn i Sverige beskedet att deras barn har fel på hjärtat. Det kan röra sig om allt från mindre hål som växer igen av sig själva till livshotande situationer som kräver omedelbar operation. I dag lever fler än 70.000 personer med medfött hjärtfel och de blir allt fler. Hjärtebarnsfonden är en riksomfattande, oberoende intresseorganisation som sedan 1975 aktivt arbetar för att ge röst åt hjärtebarnen och deras familjer och därmed synliggöra och förbättra deras ofta mycket tuffa livssituation. Hjärtebarnsfonden stödjer också svensk forskning om medfött hjärtfel. Hjärtebarnsfonden samlar drygt 5700 medlemmar i 12 föreningar över hela Sverige.